Racuchy lepsze niż u babci?

Racuchy to dla wielu z nas ulubione danie z dzieciństwa. Pamiętasz to? Jak nasze babcie czy mamy serwowały nam niesamowicie pachnące, nieziemsko pyszne i oczywiście mega puszyste racuszki? Oj tak, to było coś… Ale dzisiaj mam dla Ciebie coś jeszcze lepszego. Keto racuchy, które poza smakiem są dietetyczne i zdrowe. A do tego mega proste oraz ultra szybkie w przygotowaniu.

Keto racuchy przepis – składniki:

Keto racuchy przepis – przygotowanie:

1. Na początku ubijamy nasze białka na sztywną pianę z dużą szczyptą soli i ewentualnym erytrtolem – zastosowanie go pozwoli uzyskać słodszy smak. W zależności od preferencji można go użyć lub nie. Jest to znacznie zdrowszy i praktycznie bezkaloryczny zamiennik cukru, więcej informacji o nim znajdziesz tutaj.

2. Następnie dodajemy wiórki, rozpuszczony olej kokosowy oraz proszek i delikatnie mieszamy.

3. Na rozgrzaną i wysmarowaną olejem kokosowym patelnię, wylewamy małe placuszki i smażymy aż się zarumienią.

4. I voilà! Keto Racuchy są gotowe.

Podsumowanie

Jak widać, przygotowanie pysznych keto racuchów jest banalnie proste i mega szybkie! Nawet największy nowicjusz sztuki kulinarnej spokojnie sobie poradzi. Jednak pamiętaj o najważniejszym tajnym składniku naszych babć…  Przypraw je olbrzymią dawką miłości tak, jak one to robiły – wierz mi, to gwarantuje sukces i smak będzie OBŁĘDNY ????

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *